top of page

 PROFIL

Faglighed & Troværdighed

Bag OWA-BIOkemi står Ole Andersen, som i over 20 år har arbejdet i veterinærbranchen og derfor kender sine kunders bekymringer og realiteter.

OWA-BIOkemi er på forkant med udviklingen indenfor desinfektion og rengøring, og derfor giver vi kompetent rådgivning og service.

Vi baserer forretningen på solid faglig viden og sund fornuft og prioriterer en tæt dialog med vores kunder. Vi vil sikre optimale og praktiske løsninger – til den rigtige pris.

På de følgende sider finder du et udvalg af vore produkter.

Vort produktprogram dækker ethvert behov. Vi oplyser gerne referencer.

Forventer du lidt mere af din leverandør - så er det OWA-BIOkemi

Rådgivning & Service

OWA-BIOkemi lægger vægt på en enkel og overskuelig måde at samarbejde på, og derfor giver vi klare informationer om mål og midler. Vi er altid parate til at hjælpe. Ved at benytte OWA kemis produkter og rådgivning opnås den optimale hygiejne, og resultatet vil tydeligt kunne ses på bundlinjen.

Tips til desinfektion

Det er dokumenteret, at man kan miste ca. 20 % af sin produktion pga. sygdomme forårsaget af uønskede mikroorganismer. Desinfektion gør derfor hele forskellen i et landbrug, fordi du nedsætter risikoen for angreb markant, når du desinficerer så ofte som muligt.

Alfa omega for optimal desinfektion er rengøring. Ved at rengøre først, sparer du penge i længden, fordi der ikke skal benyttes så store mængder desinfektionsmiddel. Virkningen af desinfektion er afhængig af faktorer som overfladen, koncentration af midlerne, tid og temperatur. Læs brugsanvisningerne grundigt for størst effekt.

bottom of page